Ga naar Homepagina
header

Hosted VoIP Breda

Efficiënte Hosted VoIP voor Breda

De beste Hosted VoIP voor Breda regelt u bij QNP. Onze adviseurs vertellen u graag over alle voordelen, want deze techniek is direct verbonden met uw IT. Hierdoor is de bereikbaarheid van uw organisatie voor klanten optimaal en heeft u de beschikking over veel extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan doorschakelen, wisselgesprekken, conference calls, beschikbaarheidsinformatie en vast/mobiel-integratie. Ook kunnen uw werknemers schermen en bestanden delen, chatten en berichten achterlaten, wat een efficiënte samenwerking bevordert. Bovendien zijn de kosten aanzienlijk lager en hoeft u niet te investeren in een telefooncentrale. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hosted voip Breda

Optimaal bereikbaar met cloud telefonie in Breda

Zoekt u voor cloud telefonie in Breda een IT-bedrijf dat alles voor u regelt? Schakel dan de experts van QNP in. In een persoonlijk gesprek luisteren we goed naar uw wensen en verdiepen we ons in uw business. Vervolgens geven we u het advies dat het beste bij uw doelstellingen past. Ook leveren we alle techniek en zorgen we voor een perfecte installatie. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor onderhoud en helpt onze servicedesk u direct bij calamiteiten. Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw bedrijf, maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Zie ook: ICT Breda en ICT-automatisering Breda

Voordelige Hosted VoIP in Breda

Wilt u met Hosted VoIP in Breda werken, kies dan voor QNP. Met onze diensten bent u optimaal bereikbaar tegen de laagst mogelijke kosten. Zo is de techniek van OZMO Cloud Telephony een zeer betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossing met veel extra functionaliteiten. Skype for Business is een handige app waarmee u veilig kunt chatten, schermen delen en online vergaderen. Ook is de applicatie goed te combineren met Microsoft Office en Office 365 en biedt het alle mogelijkheden voor secure chat, peer-to-peer voice en desktopvideo. Wilt u dat wij uw project begeleiden, profiteer dan direct van onze ICT-expertise en vul het contactformulier in.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.