076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Even voorstellen

Maurice Vermeiren (44) is per 1 april gestart als Financieel Manager van QNP en verantwoordelijk voor alle financiële en personeelszaken binnen onze organisatie.

Maurice: “De afgelopen 9 jaar heb ik ruime ervaringen opgedaan in business en financial control bij kleine en middelgrote ondernemingen (branches: productie, afvaldienstverlening, drukkerij/uitgeverij). Als controller was ik verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële afdelingen, de interne controle en administratieve organisatie om zodoende zorg te dragen voor juiste en tijdige managementinformatie.

Voordat ik als Controller in het bedrijfsleven aan de slag ging, was ik 10 jaar werkzaam in de accountancy. De eerste jaren vooral uitvoerend in de samenstel- en fiscale werkzaamheden (opmaak jaarrekeningen en fiscale aangiften) en de laatste 4 jaar in de controlepraktijk (controle op interne processen en de jaarrekening).

Ik zie mezelf vooral als een zelfstandig, resultaatgerichte collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een flexibele teamspeler die graag waarde toevoegt aan een organisatie. Competenties en vaardigheden, waarvan ik denk dat deze prima aansluiten bij het DNA van QNP!

Ik ben nu een paar weken hier aan het werk met veel plezier. Waar ik vooral energie in ga steken is de juiste aansluiting van de verschillende afdelingen met haar werkprocessen en de hieruit voortvloeiende (non)financiële cijfers en managementinformatie.

Zorgen dat QNP in control blijft dus!”

Maurice Vermeiren
Financieel Manager