Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Even voorstellen Jasper van den Brink

Even voorstellen Jasper van den Brink
26-01-2021

Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben.
Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche. Begonnen als System Administrator/Systeembeheerder bij Veronica en na het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij QNP als Netwerk Engineer.

Wat mij erg aanspreekt is de variatie in mijn werk en de contacten met klanten. Leuke klanten en fijne collega’s. Iedere dag een nieuwe uitdaging.
Ondanks de Corona maatregelen is het QNP toch gelukt om mij goed te begeleiden en wegwijs te maken. Ik ben al volledig opgenomen binnen het team. Dat is prettig.
QNP biedt mij ook de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en te oriënteren binnen de IT. Zo blijft QNP ook “bij de tijd’ en kunnen we samen verder groeien.

Wij zijn ervan overtuigd met Jasper en zijn kennis onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP!

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Huisartsenteam kiest voor QNP ICTHet Huisartsenteam maakt met alle aangesloten praktijken de keuze voor één centrale ICT-oplossing!
  Na een intensieve selectieprocedure kiest de zorggroep voor een ‘Private Cloud Computing’ ICT oplossing van QNP ICT & Telecom professionals.