Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Even voorstellen Jasper van den Brink

Even voorstellen Jasper van den Brink
26-01-2021

Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben.
Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche. Begonnen als System Administrator/Systeembeheerder bij Veronica en na het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij QNP als Netwerk Engineer.

Wat mij erg aanspreekt is de variatie in mijn werk en de contacten met klanten. Leuke klanten en fijne collega’s. Iedere dag een nieuwe uitdaging.
Ondanks de Corona maatregelen is het QNP toch gelukt om mij goed te begeleiden en wegwijs te maken. Ik ben al volledig opgenomen binnen het team. Dat is prettig.
QNP biedt mij ook de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en te oriënteren binnen de IT. Zo blijft QNP ook “bij de tijd’ en kunnen we samen verder groeien.

Wij zijn ervan overtuigd met Jasper en zijn kennis onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP!

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?
 • Hybride Werkplek
  Het hybride werken van nu is niet meer weg te denken. Vanaf verschillende locaties werken is iets wat blijft.