Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Even voorstellen Jasper van den Brink

Even voorstellen Jasper van den Brink
26-01-2021

Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben.
Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche. Begonnen als System Administrator/Systeembeheerder bij Veronica en na het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij QNP als Netwerk Engineer.

Wat mij erg aanspreekt is de variatie in mijn werk en de contacten met klanten. Leuke klanten en fijne collega’s. Iedere dag een nieuwe uitdaging.
Ondanks de Corona maatregelen is het QNP toch gelukt om mij goed te begeleiden en wegwijs te maken. Ik ben al volledig opgenomen binnen het team. Dat is prettig.
QNP biedt mij ook de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en te oriënteren binnen de IT. Zo blijft QNP ook “bij de tijd’ en kunnen we samen verder groeien.

Wij zijn ervan overtuigd met Jasper en zijn kennis onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP!

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.