Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Even voorstellen Jasper van den Brink

Even voorstellen Jasper van den Brink
26-01-2021

Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben.
Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche. Begonnen als System Administrator/Systeembeheerder bij Veronica en na het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij QNP als Netwerk Engineer.

Wat mij erg aanspreekt is de variatie in mijn werk en de contacten met klanten. Leuke klanten en fijne collega’s. Iedere dag een nieuwe uitdaging.
Ondanks de Corona maatregelen is het QNP toch gelukt om mij goed te begeleiden en wegwijs te maken. Ik ben al volledig opgenomen binnen het team. Dat is prettig.
QNP biedt mij ook de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en te oriënteren binnen de IT. Zo blijft QNP ook “bij de tijd’ en kunnen we samen verder groeien.

Wij zijn ervan overtuigd met Jasper en zijn kennis onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP!

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • Fijne feestdagen!
  De laatste weken van 2021 zijn ingegaan. Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd...
 • Nieuwe eigenaar QNP
  Techone maakt vandaag de overname van QNP uit Breda bekend. De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.
 • Webinar De Moderne Werkplek
  Maak kennis met de voordelen van de Moderne Werkplek 25 november - 11.00 uur!
 • Einde 3G – KPN
  Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. Zij zetten het 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruikmaken van 3G en al internetten via 4G en 5G.
 • Aangepaste openingstijden?
  Wenst u een aangepaste bereikbaarheid tekst? Dat kan!