076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Onze stagiair

Mijn naam is Wesley Peeters, ik ben 24 jaar en studeer Business IT & Management aan de Avans Hogeschool te Breda.
Voor mijn afstudeeropdracht richt ik me, gedurende de periode van 27 januari tot en met 12 juni, op de informatiebeveiliging en informatieveiligheid binnen QNP.
Tijdens deze periode ligt de focus enerzijds op de ISO27001/NEN7510 certificering en het verbetertraject daarin. Daarnaast zal ik hiervoor een verander- en implementatietraject opzetten voor de huidige processen binnen de dienstverlening van QNP (incidentenbeheer, wijzigingenbeheer en implementatie van nieuwe/vervangende projecten).

Wij zijn blij met de komst van Wesley en wensen hem een plezierige en leerzame tijd bij QNP.

Maurice Vermeiren
Manager Bedrijfsvoering & Control

Recent nieuws