+31 (0)76 - 597 50 00 info@qnp.nl

Een nieuw gezicht bij qnp

Vivian Huijzers-Heeren (32) is sinds 1 september het nieuwe financiële en administratieve gezicht van QNP. Als financieel controller en teamleider administratie is ze verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden bij QNP en geeft ze leiding aan de afdeling administratie. Toch waren QNP en Vivian geen onbekenden van elkaar.

Vivian: “De afgelopen acht jaar was ik werkzaam bij een accountantskantoor in Zundert, waar ik ook mijn accountantstitel heb behaald. Omdat QNP klant van ons was, heb ik het bedrijf goed leren kennen. Zo kwam ik er al enige jaren als assistent accountant over de vloer voor het samenstellen van de jaarrekening. Ik had veel te maken met Henry, één van de directieleden van QNP. In al die jaren heb ik QNP leren kennen als klant die staat voor kwaliteit en snelheid wat betreft het publiceren van de jaarcijfers.

Vanwege de goede relatie die ik heb opgebouwd met QNP en de uitdagingen die ze mij konden bieden, heb ik voor QNP gekozen. Ik hoorde dat ze een controller zochten, vanwege de overstap naar een nieuw ERP-pakket. Ook leefde de wens om de interne kwaliteit en procedures in beeld te brengen en waar mogelijk te verbeteren. Zowel de directie als ikzelf waren enthousiast over het aanstaande dienstverband.

Op 1 september was het zover en ben ik begonnen bij QNP. Ik vond het meteen leuk; je staat midden in het bedrijf en krijgt te maken met alle facetten van de bedrijfsvoering. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, inclusief personeelszaken en het vervaardigen van managementinfo voor directie en collega-managers van de diverse afdelingen.

Per 1 januari 2017 gaan we live met het nieuwe ERP-pakket. Ook heel spannend, want er komt veel bij kijken. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer mooie veranderingen op komst voor QNP! Eind 2017 zal het nieuwe pand in Breda opgeleverd worden. Ik heb al enkele voorbeelden gezien van hoe het interieur eruit komt te zien. Neem maar van mij aan dat het prachtig wordt!

Ik heb dan ook geen moment spijt van mijn beslissing om voor QNP te kiezen. Ik ga elke dag graag naar kantoor en ben benieuwd wat de dag weer gaat brengen. En gezien wat er allemaal nog gaat komen, heb ik echt zin in de toekomst bij QNP!”

Vivian Huijzers–Heeren
Teamleider administratie

Recent nieuws

Share This