076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Eén jaar of een jaar in Breda

Een jaar in Breda of één jaar in Breda.

Een nuance die aansluit bij de Breda ervaring van QNP. Want ja, we zijn inmiddels alweer een jaar gevestigd in Breda. Maar één jaar in Breda heeft wel heel veel voor en met QNP gedaan.

Maandag 18 december 2017 was onze verhuizing een feit. Na jarenlang iedere ochtend naar Zundert gereden te zijn, stond de eindbestemming nu in Breda. Qua kilometers en reistijd slechts een kleine stap. Maar qua impact op ons QNP-ers, van een hele andere orde.

Na vele jaren zaten we weer met z’n allen in 1 gebouw. Een gebouw wat ons bedrijf perfect faciliteert. Over elk detail is 3 maal nagedacht en niets is toevallig zo ontstaan. Mede daardoor voelt ons nieuwe pand als een heerlijke jas. Niet te groot, niet te klein, niet te warm, niet te koud. De voorzieningen op elk gebied kennen zijn gelijke niet met onze vorige huisvesting. Daarnaast stelde deze prachtige werkplek ook eisen aan onze mensen. We zitten immers de hele dag in het zicht. In het zicht van passanten, in het zicht van onze relaties die op bezoek komen en in het zicht van elkaar. Tolerantie, teamwork, topprestaties. Dat verwachten we van elkaar. En dat maken we waar doordat onze nieuwe huisvesting transparant is, uitnodigt tot formeel en informeel overleg, maar vooral heel prettig is om te werken.

Ook voor de buitenwereld is het nieuwe QNP-pand niet onopgemerkt gebleven. Reeds vanaf de bouw kende iedereen in de regio Breda het “witte gebouw met de spijlen”. Het valt op. Het daagt uit, immers hoe zou het er van binnen uitzien. Het markeert de bedrijvigheid van Rithmeesterpark. Daar waar je in het verleden nog wel eens uit moest leggen wie QNP was, is er nu direct herkenning.
Oh QNP. Jullie zitten in dat witte pand … Ja wij zitten in dat witte pand …
We hebben hoog ingezet om door middel van ons pand beter herkend en bekend te worden. Om door ons pand de juiste uitstraling te geven aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Nou geloof me daar zijn we goed in geslaagd. Met recht en vol trots kunnen we zeggen dat QNP  “op de kaart is gezet”. Dat QNP de aandacht heeft getrokken van velen en dat bedrijven hierdoor in contact getreden zijn met QNP. 2018 zal dan ook de geschiedenisboeken in gaan als een ontzettend belangrijk jaar voor de ontwikkeling van QNP.

Wij zijn trots! Trots op QNP, op onze mensen, op onze relaties. Dankbaar zijn we voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan QNP in 2018 en in de jaren daarvoor.
Op naar 2019, waarin we wederom succesvol en prettig zaken willen doen met jullie allemaal!

 

Theo van Rijen                  

Recent nieuws