076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“Een inspiratiemagazine maken, dat vraagt om inspiratie”

Deze maand ben ik tien jaar werkzaam als commercieel medewerkster bij QNP. Alweer tien jaar ondersteun ik ons verkoopteam, maak ik afspraken voor de directie en onze sales mensen bij relaties en houd ik me bezig met marketingactiviteiten. Veel klantcontact en de grote diversiteit van mijn werkzaamheden, dat is wat werken bij QNP voor mij zo leuk maakt.

Een van de mooie uitdagingen op marketinggebied is het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid. Geen een-tweetje, zo gezegd. Onderscheiden en gezien worden is de doelstelling! Drie jaar geleden zijn we daarom gestart met onze QNP-luchtballon. Daarmee hebben we inmiddels veel relaties blij gemaakt en onze naamsbekendheid vergroot. Maar we willen meer, zowel op het gebied van naamsbekendheid als merkinhoud. Iedereen moet behalve de naam, QNP (her)kennen en ook weten wat we doen en waar we goed in zijn.

Om nieuwe inspiratie op te doen, hebben we marketingspecialisten benaderd en met hen een brainstormsessie georganiseerd. We waren er snel uit! Het business magazine Aandacht werd geboren! Met Aandacht by QNP willen we u verrassen met interessante, boeiende, leuke en inspirerende artikelen. Een beetje tegendraads is wellicht de keuze voor de ‘ouderwetse’ beleving van papier. Niet online, maar traditioneel drukwerk op papier met de herkenbare geur van drukinkt. Een frisse uitgave op mooi formaat, die uitnodigt er even voor te gaan zitten en te lezen.

Eind april was het zover en rolden de eerste exemplaren van de pers. Een spannend moment natuurlijk. De lancering van Aandacht by QNP vond plaats tijdens het Issue Event bij Rüttchen in Breda. ‘Mogen we even uw aandacht,’ was onze openingsvraag en aandacht kregen we. Wat een positieve reacties hebben we gehad en krijgen we nog steeds. Ik ben dan ook erg trots op het resultaat! Weer een mooie toevoeging aan de lange lijst van QNP-uitdagingen die ik de afgelopen 10 jaar heb mogen realiseren.

Vindt u het ook leuk om kennis te maken met Aandacht by QNP? Stuur dan gerust een mailtje met uw naam en adresgegevens naar aandacht@qnp.nl. Ik zorg ervoor dat uw exemplaar bij u in de bus komt. Ik wens u alvast veel leesplezier!

Angela van Loenhout
Commercieel medewerkster

Recent nieuws