076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Maak kennis met het DNA / kernwaarden van QNP

QNP staat voor Quality Network Products. Het woord ‘quality’ is daarbij niet voor niks gekozen. Kwaliteit vormt namelijk de rode draad binnen QNP.
Dat ziet u terug in onze oplossingen, diensten en producten. Maar bovenal in onze mensen.

Professionals sinds 1990

De historie van QNP begint in 1990. Vanaf dat moment staat het leveren van topkwaliteit op ICT-gebied centraal. Inmiddels wordt QNP geleid door Theo van Rijen en Henry de Bruijn. Twee ondernemers pur sang die hun passie voor kwaliteit hebben verankerd in het DNA van QNP. Ze worden gedreven door technologie die klanten in staat stelt beter, fijner en sneller te werken.

Kwaliteit zit in onze mensen

QNP is een organisatie met een platte structuur. De lijnen zijn er kort en iedereen is bereikbaar en benaderbaar. Dat geldt voor klanten én medewerkers. QNP heeft een team met een missie. Die missie spreekt voor zich; klanten tevreden stellen. Door uitdagingen aan te pakken, problemen op te lossen of liever nog: te voorkomen met innovatieve ICT-oplossingen. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor!

Persoonsgerichte aanpak

Als wij zelf ergens een hekel aan hebben, dan zullen wij u als klant er zeker niet mee lastig vallen. Bij QNP en onze Service Desk staan wij u dan ook uitsluitend persoonlijk te woord! Dat persoonlijke element, daar zijn we trots op en vinden we wel zo prettig.
Als u belt dan vragen we niet naar uw relatie- of debiteurnummer, maar naar uw naam. De kans is groot dat we u persoonlijk kennen, of u nu een grote of kleine organisatie bent. Dat vinden wij belangrijk. Persoonlijk contact met onze klanten en een proactieve benadering hebben ervoor gezorgd dat we zijn geworden wie we nu zijn. Onze klantenkring is zeer trouw en dat koesteren we.

Altijd de beste oplossing

Een persoonlijke aanpak betekent overigens niet dat we u altijd maatwerk adviseren. Juist niet. Bestaande oplossingen zijn in de meeste gevallen zeker zo goed en vrijwel altijd goedkoper. Ons devies is dan ook: bestaande oplossingen en bewezen technologie als het kan en maatwerk als het moet.

Veilig en zeker

De keuze om een eigen datacenter op te zetten is redelijk uniek in Nederland. Deze keuze hebben we heel bewust gemaakt. Niet alleen kunnen we u hiermee absolute privacy en kwaliteit bieden, ook weet u precies waar uw data is opgeslagen. Ook niet onbelangrijk: dankzij ons eigen datacenter kunnen wij u zeer concurrerende tarieven aanbieden.

De onuitputtelijke service van QNP

Service is geen holle frase bij QNP. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je je als organisatie kunt onderscheiden met service. Dat lukt niet met de levering van universele hardwarecomponenten. Daarmee maken we zeker niet het verschil.

Tijd is cruciaal

Een Service Level Agreement (SLA) is een ingebouwde zekerheid voor onze klanten. In de afgelopen 20 jaar hebben we hierin nog nooit verzaakt. Maar ook als er geen SLA is, doen we altijd onze uiterste best. We verstoppen ons niet achter levertijden, maar gaan juist op zoek naar andere oplossingen als een component niet voorhanden is. Creatief én proactief in oplossingen dus.

Proactieve houding

De oplossing voor uw problemen of uitdagingen staat altijd voorop. Eerst helpen, de administratieve afhandeling volgt later. Zeker zo belangrijk vinden we een proactieve houding als het gaat om service. Nadat we een probleem hebben opgelost, informeren we altijd enige tijd later of alles naar wens is. Pas als u tevreden bent, sluiten we de call.

QNP is betrouwbaar, betrokken & betaalbaar

Bij QNP spreken we uw taal. Omdat we ons écht verdiepen in uw organisatie, uw markt en uw uitdagingen, snappen we waar u mee bezig bent. Zo zijn we in staat om met onze ICT het verschil voor u te maken. Daarbij draait het altijd om het optimale resultaat voor uw organisatie. Als dat er is bent u tevreden. En pas dan zijn wij het ook.

Wij hopen dat we met onze website u een goed beeld kunnen geven van onze organisatie. Natuurlijk nemen wij graag de moeite u volledig te informeren. Dat doen we dan ook het liefst in een persoonlijk gesprek.

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid