076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP voedt onze keuzes”

Stichting deBreedonk biedt verzorging, verpleging en thuiszorg op drie locaties in Breda: Heksenwiel, Mastbos en Molenstaete. Bij deze zorginstelling werken zo´n 260 medewerkers; het grootste deel heeft directe zorgtaken.
Tessy Daamen is als facilitair coördinator verantwoordelijk voor de gehele facilitaire dienstverlening binnen de organisatie. Als het gaat om ICT schakelt zij graag en makkelijk met QNP. “juist vanwege de specifieke deskundigheid van QNP in de zorg.”

Ontzorging

“ICT wordt binnen onze organisatie steeds meer een basis-voorziening, onder andere met het oog op de invoering van een elektronisch cliëntendossier. Een goed ingerichte ICT organisatie is daarom een voorwaarde om ons werk goed te kunnen doen. Dat was de aanleiding om de al lang bestaande relatie met QNP te intensiveren. Voorheen waren we gewend om alles zelf te doen, maar we zijn als organisatie te klein om dit zelf professioneel te blijven regelen. QNP heeft de specifieke deskundigheid in huis als het gaat om ICT in de zorg. Daarmee ontzorgen zij ons op die ICT gebieden waarvoor we binnen deBreedonk de specifieke deskundigheid niet zelf hebben.

Gesprekspartner

Wij geven vanuit het beleid van deBreedonk aan wat onze specifieke eisen zijn; wat we met ICT willen en aan welke voorwaarden het moet voldoen. QNP adviseert ons over een passende oplossing en is voor ons echt een gesprekspartner in wie we vertrouwen hebben. Onze contactpersoon bij QNP – ‘hun ICT man bij ons’ – heeft zowel kennis van en ervaring in de automatisering als in de zorg. Hij weet exact waar hij het over heeft, denkt in scenario´s en voedt ons in onze keuzes door de voor- en nadelen van iedere optie naast elkaar te zetten. Mede op basis daarvan nemen we besluiten.

Kennisdeling

Omdat QNP ook actief is in andere zorgorganisaties, profiteren we ook van kennis en ervaring die elders is opgedaan. Via QNP ontstaat kennisdeling. Met advisering en ondersteuning van QNP wordt ICT binnen deBreedonk steeds meer een beheerst proces.”

Relatie

Tessy Daamen
Facilitair Coördinator
deBreedonk

Branche

Zorg

Medewerkers

260

Vestiging

Breda (drie locaties)

Gebruikte dinesten

Private Cloud Computing
24×7 bereikbaarheidsdienst
Infrastructuur
QNP Zorg ICT
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid