076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

De ondernemers marathon…365 dagen onderweg naar de finish

Ondernemen is mooi, het feit dat je met een team mensen mag werken aan een tevreden klant en een dito resultaat geeft je energie. Best wel een “gek ding” eigenlijk dat ondernemerschap! Iedere dag – 24/7 – ben je bezig met je bedrijf. Je denkt na over je klanten, over je mensen, over wat er anders kan, over wat beter moet. Een bijzonder proces dat feitelijk niet ophoudt!

Bijna automatisch werk je naar dat ultieme doel toe, een goed resultaat! Resultaat dat verder gaat dan het streven naar winst en heel veel orders. Je wilt tevreden klanten, een tevreden team, je werkt aan naamsbekendheid zodat men jouw bedrijf kent en men weet waar je voor staat!

Het blijft verwonderlijk, bijna als vanzelfsprekend koers je af op je doel, het einde van het jaar. Het jaar moet goed zijn! Dat is je doel!

Ondernemen is als een marathon, 31 december haal je samen met je team de finish!

De Kerstperiode, een moment van even genieten en terugzien! Samen met de collega’s terugblikken op het jaar dat we mogen afsluiten, genieten van het succes en doelen bepalen voor de toekomst! Even een paar dagen genieten met het gezin, de familie en elkaar. Quality time!

Geniet ervan want voor je het weet luiden we met oliebollen en vuurwerk het nieuwe jaar in!

Weer helemaal opgeladen en klaar voor de volgende editie van de ondernemers marathon -365 dagen onderweg naar de finish!

Henry de Bruijn, directeur QNP

Recent nieuws

Recent nieuws