076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Datacenter Services

Datacenter-faciliteiten met toegevoegde waarde

Naast Private Cloud Computing voor eindklanten biedt QNP met eigen datacenter faciliteiten aan softwarebouwers om hun applicaties vanuit de cloud aan te bieden. Als infrastructuurleverancier gaan we echter verder dan het leveren van rackspace en internetontsluiting. Voor softwareleveranciers zijn we van toegevoegde waarde, omdat we de hele infra-zorg uit handen nemen. We spelen daarmee een actieve rol in het daadwerkelijk beschikbaar stellen van de software aan eindklanten.

Eén aanspreekpunt, één partner

QNP kan met haar infra-expertise eenvoudig VPN-koppelingen leggen en on-premises systemen koppelen met de software in het datacentrum. De eindklant heeft daarbij het gemak van één aanspreekpunt en de softwareleverancier één partner. Hierdoor kunnen beiden zich optimaal focussen op hun eigen core business.

Wat zeggen onze klanten?

QNP voedt onze keuzes

Vanuit het beleid van deBreedonk geven wij aan wat onze eisen zijn; wat we met ICT willen en aan welke voorwaarden het moet voldoen. QNP adviseert ons over een passende oplossing. Onze contactpersoon bij QNP - hun ICT-man bij ons - heeft zowel kennis van en ervaring in de automatisering als in de zorg. Hij weet waarover hij praat, denkt in scenario´s en voedt ons in onze keuzes door de voor- en nadelen van iedere optie naast elkaar te zetten.

Lees meer >>

deBreedonk

QNP is NEN 7510 proof

We zijn klant geworden toen we in ons monumentale pand op de Haagsemarkt in Breda wilden uitbreiden. We mochten er maar weinig aan veranderen, dus om te kunnen groeien moesten we onze eigen automatisering uitbesteden. QNP ontzorgt ons sindsdien op het gebied van ICT. Fijn, want het liefst zijn we met onze oplossingen en klanten bezig. Met de hulp van QNP zijn we overgestapt naar Private Cloud Computing (PCC).

Lees meer >>

Thysia Information Management

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid