076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

De waardering van onze relaties is wat ons inspireert.

Aandacht voor onze relatie is wat ons motiveert. De waardering van onze relaties is wat ons inspireert. Onze relaties vormen immers de basis van ons succes!

Wellicht onbescheiden om over ons zelf te roepen dat we bewezen hebben een solide en betrouwbare partner te zijn. Voor ons de reden deze vraag eens aan onze relaties voor te leggen. Stuk voor stuk relaties die de verantwoordelijkheid voor hun ICT en Telecom volledig aan ons durfden toe te vertrouwen. Gewaardeerde relaties die op onze site hun QNP ervaring met u wilden delen.

QNP is een betrouwbare partner

Onze collega’s hier in Nederland en België werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze technologie. We hechten veel belang aan duurzame partnerships met onze klanten en leveranciers. Dit zit in onze Japanse origine. Daarom weten QNP en Sysmex elkaar nog dagelijks te vinden. De hoofdtaak is om te zorgen voor een blijvende klanttevredenheid tijdens de hele levenscyclus van geleverde producten. Voor onze ondersteunende ICT-praktijken vertrouwen wij daarom op QNP.

Lees meer >>

Sysmex

QNP borgt continuïteit

In 2007 waren wij toe aan enkele vernieuwingen in ons netwerk. QNP heeft ons netwerk doorgelicht en vervolgens een voorstel voor de herinrichting gedaan. Stap voor stap hebben we dit samen uitgevoerd. Een medewerker van QNP werkt nu een dag per week vast op onze locatie voor het noodzakelijke onderhoud aan ons bedrijfsnetwerk. Essentieel, want een stabiel bedrijfsnetwerk is cruciaal voor ons bedrijfsproces.

Lees meer >>

Ardo

QNP ontzorgt ons

QNP ontzorgt ons op het gebied van automatisering. De overgang van servergericht werken naar de cloud is daar een goed voorbeeld van. We hadden zeven eigen servers, die aan vervanging toe waren; een flinke investering. Met QNP hebben we alle alternatieven zorgvuldig overwogen. Gesteund door de argumentatie van QNP kon ik samen met onze controller de andere directieleden overtuigen om over te stappen op Private Cloud Computing van QNP.

Lees meer >>

Maas-Jacobs

QNP weet wat er speelt

Op basis van onze behoeften legde QNP meerdere concepten voor om het systeembeheer in onze organisatie te optimaliseren. Inmiddels is ons oude serverpark vervangen door een zeer stabiel netwerk. De overgang verliep vrijwel vlekkeloos. Op de momenten dat er wat aan de hand was, volstond één belletje naar onze contactpersoon. Fijn, als je mensen gewoon rechtstreeks kunt benaderen. Bij QNP weten ze wie je bent en wat er binnen je organisatie speelt.

Lees meer >>

Het Parkhuis

QNP werkt klantgericht

Wij hebben een kleine IT-afdeling, die zich richt op werkplekbeheer en de implementatie en optimalisatie van IT-oplossingen. Een stabiele netwerkomgeving is voor ons onmisbaar. Dankzij QNP hebben we geen omkijken naar het serverpark en de infrastructuur. Voor een 24/7 productiebedrijf is continuïteit het allerbelangrijkst. We leggen de lat hoog als het gaat om snel leveren van kwalitatieve verpakkingen. QNP helpt ons door uitstekend netwerkbeheer.

Lees meer >>

PET Power

QNP is toekomstgericht

Ons denken begint vanuit de klant en niet vanuit onze producten. Om klanten te helpen te professionaliseren, moeten ze 24 uur per dag kunnen rekenen op adequate service. Een kritieke factor in dat proces is bereikbaarheid. Daarom zijn ook wij het moderne telefonietijdperk binnen gestapt. Wij profiteren van de vele voordelen die OZMO biedt. Met QNP hebben we de flexibiliteit en capaciteit om uit te breiden en de nieuwe locaties snel aan te sluiten.

Lees meer >>

Canon Business Center Nederland

QNP reageert snel

Als wij op zoek gaan naar een leverancier, moet er een goede match zijn op vele fronten. We gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn. De match tussen QNP en Hofkens HIG is er op vele fronten en bestaat uit meerdere dienstverleningen. Als vernieuwende sparringpartner denkt QNP mee in oplossingen. Ook hun reactiesnelheid op kleine en grote vraagstukken is zeer hoog en naar wens. Tot slot vinden wij het begrijpelijk persoonlijk contact erg prettig!

Lees meer >>

Hofkens HIG

QNP is NEN 7510 proof

We zijn klant geworden toen we in ons monumentale pand op de Haagsemarkt in Breda wilden uitbreiden. We mochten er maar weinig aan veranderen, dus om te kunnen groeien moesten we onze eigen automatisering uitbesteden. QNP ontzorgt ons sindsdien op het gebied van ICT. Fijn, want het liefst zijn we met onze oplossingen en klanten bezig. Met de hulp van QNP zijn we overgestapt naar Private Cloud Computing (PCC).

Lees meer >>

Thysia Information Management

QNP faciliteert onze groei

QNP heeft ons netwerk zo opgetuigd dat onze zware bedrijfssoftware goed functioneert. Bovendien zijn we de afgelopen jaren gigantisch gegroeid van drie naar tachtig medewerkers. Bij zo´n groei is er op automatiseringsgebied altijd wat te doen. Inmiddels hebben we zelf een facilitair manager in dienst, o.a. voor de eerstelijns vragen over automatisering. De rol van QNP is verschoven naar de tweede lijn: onderhoud op afstand en support bij calamiteiten en uitbreidingen.

Lees meer >>

Bink Groep

QNP communiceert begrijpelijk

QNP denkt strategisch mee over ons ICT-beleid. Onze collega´s in Duitsland loggen voortaan via thin clients in op de server in Etten-Leur. QNP heeft de verbinding zo ingericht, dat het beheer eenvoudiger is geworden en de werkwijze uniformer. Ook de netwerkproblemen waar we vaak tegenaan liepen, zijn opgelost. Op een vergelijkbare manier richt QNP de toegang van onze vestiging in Frankrijk tot de Nederlandse server in.

Lees meer >>

Supertape

QNP regelt het

Zoals wij samen met onze klanten plannen uitdenken, zo doet QNP dat met ons. Mede daardoor kunnen wij ons focussen op de inhoud, bezig zijn met onze corebusiness, onze klanten en onze ontwikkeling. Wat ik prettig vind aan het werken in de cloud, is dat we zelf geen zorgen meer hebben over bijvoorbeeld de aanschaf van softwarelicenties. Bovendien ontstaat er veel meer flexibiliteit; het maakt niet uit waar je inlogt en vanaf welk apparaat je dat doet.

Lees meer >>

Teletronika

QNP is vriend van Gebouw-T

Een van de dingen die QNP heel goed heeft geregeld, is de kwaliteit van het WiFi-netwerk in onze grote zaal. Het is belangrijk dat WiFi daar goed functioneert. Bij concerten willen bezoekers namelijk massaal hun belevenissen delen via Twitter en Facebook. Dan heb je een voorziening nodig die dat aankan. Aangezien Gebouw-T bestaat uit veel beton en staal, was het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Met QNP is dat gelukt.

Lees meer >>

Gebouw-T

QNP adviseert duidelijk

Vanwege onze goede ervaringen met Private Cloud Computing van QNP hebben we hen ook gevraagd om mee te denken over de vernieuwing van onze telefooncentrale. QNP heeft voor ons de opties naast elkaar gezet, inclusief de bijbehorende kosten. Daardoor bleek dat VOIP voor ons niet zou lonen. Het mooie bij QNP is dat ze het zo vertellen dat je het snapt zónder zelf kennis te hebben van ICT en telefonie. Ze geven advies in begrijpelijke taal.

Lees meer >>

De Koning Straal- & Schilderwerken

QNP is optimaal bereikbaar

Het is cruciaal dat ons netwerk goed functioneert en betrouwbaar is. Als alles goed functioneert, valt er niet veel spannends over te zeggen. Maar de keren dat we QNP belden vanwege een netwerkstoring, waren ze bereikbaar. Voor ons is dat heel belangrijk. Daar zijn we bij de vorige leverancier op afgeknapt. Bovendien lost QNP het dan snel en goed op. De ene keer op afstand, de andere keer komen ze langs. Net wat nodig is.

Lees meer >>

Verkeersschool BLOM

QNP is zorgvuldig

Waar nodig, schakelen we specifieke externe deskundigheid in. Zodoende hebben we QNP erbij betrokken toen we aan de slag wilden met de vervanging van onze telefooncentrales. Aan de hand van ons PvE heeft QNP ons geholpen bij de keuze voor een nieuwe telecomleverancier. Dit selectietraject is naar tevredenheid verlopen, vooral vanwege de zorgvuldigheid en de vasthoudendheid waarmee QNP werkt.

Lees meer >>

De ZorgBoog

QNP geeft eerlijk advies

De rol van QNP is bij ons de afgelopen jaren verschoven van eerstelijns ondersteuning naar advisering in de tweede lijn. Via preventief beheer wordt het systeem zodanig onderhouden, dat het stabiel blijft. Onze eigen systeembeheerder lost de eerste, simpele maar essentiële vragen van medewerkers op. QNP helpt ons bij de complexe zaken en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld.

Lees meer >>

Villa Etiketten

QNP denkt mee

De verbouwing van ons woonzorgcentrum was een natuurlijk moment om te kiezen voor een andere netwerkbeheerder. QNP denkt op ons verzoek mee over netwerkzaken en over de inrichting van onze systemen. Afhankelijk van wat er speelt, zitten we elk kwartaal een keer met elkaar om de tafel. QNP adviseert, maar onze bestuurder beslist. Die afstemming gaat vlot en natuurlijk. Dat maakt QNP tot een prettige samenwerkingspartner van het juiste formaat.

Lees meer >>

St. Elisabeth

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid