076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Best business case én the best gold partner

Trots, dat ben je als ondernemer met enige regelmaat! Soms dringt het onvoldoende tot je door, of sta je er gewoon niet bij stil. De drukte van alle dag is er ongetwijfeld debet aan dat je niet aan het genieten van dat momentje trots toekomt. Laatst had ik weer zo’n “ik ben trots momentje!”

Het was half maart op een zonnige namiddag en te gast in het welbekende PSV stadion. Mooi stadion trouwens, maar dat terzijde. Samen met mijn collega’s Marco, Dimitri en Lex behoorden we tot een select groepje genodigden. Zo stond te lezen in de uitnodiging die we namens de gastheer OZMO Cloud Telefonie hadden mogen ontvangen.

QNP was genomineerd voor een tweetal onderscheidingen; the Best Business Case én the Best Gold Partner. Toegegeven deze twee nominaties vervulde mij op voorhand al met enige trots. Een nominatie op zich is al hele eer maar een tweede maakte dit landelijke dealer event te Eindhoven wel heel bijzonder.

Na de nodige welkomst pleegingen en toespraken was het grote moment daar en de uitreiking van de Best off Awards een feit! Niet één maar twee keer galmde de naam van QNP door de speakers.

Eerst was daar de verbazing, snel gevolgd door blijdschap maar vooral trots! Trots op mijn mensen, het team, de club waarmee we het iedere dag weer waarmaken! Het team maakt het verschil! Een gevleugelde uitspraak zeker op de locatie waar ik te gast was, maar zeker niet minder waar!

Met een paar Awards en bossen bloemen rijker reden mijn collega’s en ik terug richting Breda. Een glimlach van oor tot oor. We waren het alle vier … Trots! Dit was mijn trots momentje dat ik graag met u wilde delen in deze column.

Theo van Rijen,
Directeur QNP

Recent nieuws