Haal alles uit je werkplek

Wij houden je werkplekken in topconditie zodat je medewerkers kunnen blijven excelleren.

Altijd de laatste innovaties

Je medewerkers kunnen altijd beschikken over de laatste Microsoft-innovaties en features.

24/7 optimaal beveiligd

Met de dienst Modern Werkplekbeheer is je werkomgeving 24/7 optimaal beveiligd.

Het uitbesteden van je werkplekbeheer

Hybride werken, deels op kantoor en deels thuis of op een externe locatie, vraagt om een flexibele werkomgeving met de juiste hard- en software en degelijke verbinding. Maar ook om degelijk beheer van de Moderne Werkplek. Het uitbesteden van werkplekbeheer wordt steeds populairder, maar het kiezen van een goede ICT-partner kan lastig zijn. Belangrijke dingen om op te letten zijn kosten, kwaliteit en support bij storingen.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer, ook wel bekend als desktopbeheer, is het proces van het beheren en onderhouden van de computersystemen en apparatuur die worden gebruikt door werknemers op hun werkplek. Dit omvat het configureren, onderhouden en upgraden van de hardware, software, netwerkverbindingen en beveiligingssystemen op de werkplek.

Het doel van werkplekbeheer is om een efficiënte en effectieve werkomgeving te creëren voor werknemers, zodat ze hun werk kunnen uitvoeren zonder dat ze gehinderd worden door technische problemen of verouderde apparatuur. Dit helpt ook om de beveiliging van bedrijfsgegevens te waarborgen en eventuele storingen of beveiligingslekken snel te verhelpen.

Werkplekbeheer is een belangrijk onderdeel van ICT-beheer en kan worden uitgevoerd door interne ICT-medewerkers of door externe partij.

Waarom je werkplekbeheer uitbesteden?

De moderne werkplek van QNP is volledig ingericht naar de behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Flexibel, toekomstbestendig, veilig en bereikbaar vanaf elke locatie met een stabiele internetverbinding. Bij het inrichten werken we nauw samen met onze partners Microsoft, KPN ÉÉN, Vodafone en HP en maken we gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams. Dit combineren we met je bedrijfsspecifieke applicaties en data. Alle functionaliteiten komen uit de cloud.

Wat zijn de voordelen van werkplekbeheer uitbesteden?

Het uitbesteden van werkplekbeheer bij QNP levert je aan aantal voordelen op:

  • Met name voor het MKB en kleinere instellingen is het goedkoper om de ICT uit te besteden dan om zelf gekwalificeerde ICT-medewerker in dienst te nemen
  • Binnen een ICT-bedrijf werken mensen met kennis van verschillende vakgebieden binnen ICT: elk onderdeel van het ICT-beheer wordt tot in de puntjes geregeld
  • Je bent niet afhankelijk van één persoon: bij het uitbesteden van je ICT-beheer weet je zeker dat er altijd iemand voor je klaar staat om ICT-kwesties op te lossen
  • Je systeem wordt 24/7 proactief bewaakt en onderhouden, waardoor alles ook buiten de normale werktijden goed blijft draaien

Ik heb tijdelijk een werkplekbeheerder nodig

Heb je extra capaciteit nodig, omdat je werkplekbeheerder afwezig is of vanwege het uitrollen van een nieuw project? Ook dit is mogelijk bij QNP. Wij regelen op korte termijn een werkplekbeheerder die goed past binnen jouw bedrijf. Wij zorgen voor de juiste match en kunnen gemakkelijk op- en afschalen, geheel naar jouw behoeften. Zo is het werkplekbeheer van jouw organisatie altijd goed geregeld.

Werkplekbeheer en security

De moderne werkplek vraagt om een goede beveiliging. Enerzijds is het belangrijk dat medewerkers prettig kunnen (samen)werken, online vergaderen en communiceren. Anderzijds moet ervoor gezorgd worden dat je aan wet- en regelgeving voldoet. Ook wil je voorkomen dat je (bedrijfs)gegevens op straat komen te liggen. Dit vraagt niet alleen om beveiliging, maar ook om bewustwording. Zo kunnen wij helpen bij licenties en abonnementen, gecontroleerde updates en de inrichting van nieuwe beveiligingsmaatregelen, zoals Multifactor Authenticatie. Zo blijft de beveiliging van je werkplekbeheer altijd up-to-date.

Je werkplekbeheer uitbesteden aan QNP

Wil jij meer tijd besteden aan de groei van jouw bedrijf en minder tijd aan het beheren van jouw werkplekken? Dan is het uitbesteden van werkplekbeheer de oplossing! Laat het ervaren team van specialisten van QNP het werkplekbeheer voor jouw bedrijf beheren, zodat jij je kunt richten op je core business. Bespaar tijd en geld, verhoog de efficiëntie en verminder de risico's door vandaag nog jouw werkplekbeheer uit te besteden. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen!

Klanten aan het woord

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!