076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

24/7 Bereikbaarheidsdienst

Wij staan desgewenst 24 uur per dag voor u klaar!

Voor QNP zijn persoonlijke contacten en persoonlijke service ontzettend belangrijk én vanzelfsprekend. Dat ziet u terug in onze proactieve manier van werken. Wij kennen onze klanten bij naam en weten wat er speelt bij hun organisatie. Als ze ons bellen hebben we aan een half woord genoeg om adequate ondersteuning te kunnen bieden.

Meer dan een SLA

Een Service Level Agreement (SLA) is een vast onderdeel van onze samenwerking met klanten. Maar onze service houdt niet op bij de grenzen van die SLA. Als het nodig is, helpen we u. Punt uit. Onze mensen staan 24 uur per dag voor u klaar. Tijdens kantooruren via helpdeskmedewerkers. En buiten kantooruren kunt u rekenen op onze bereikbaarheidsdienst. Ook deze wordt bemand door ervaren ICT-medewerkers, die service hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zeggen onze klanten?

QNP borgt continuïteit

In 2007 waren wij toe aan enkele vernieuwingen in ons netwerk. QNP heeft ons netwerk doorgelicht en vervolgens een voorstel voor de herinrichting gedaan. Stap voor stap hebben we dit samen uitgevoerd. Een medewerker van QNP werkt nu een dag per week vast op onze locatie voor het noodzakelijke onderhoud aan ons bedrijfsnetwerk. Essentieel, want een stabiel bedrijfsnetwerk is cruciaal voor ons bedrijfsproces.

Lees meer >>

Ardo

QNP is NEN 7510 proof

We zijn klant geworden toen we in ons monumentale pand op de Haagsemarkt in Breda wilden uitbreiden. We mochten er maar weinig aan veranderen, dus om te kunnen groeien moesten we onze eigen automatisering uitbesteden. QNP ontzorgt ons sindsdien op het gebied van ICT. Fijn, want het liefst zijn we met onze oplossingen en klanten bezig. Met de hulp van QNP zijn we overgestapt naar Private Cloud Computing (PCC).

Lees meer >>

Thysia Information Management

Direct meer weten?
Neem contact op met Marco:

Marco Snip
Teamleider Sales

MSnip@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid